سه‌شنبه ۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶
بصیرت و صبر دو عنصر کلیدی و راهبردی در پیدایش و تداوم انقلاب اسلامی

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین باطنی گفت: دو عنصر بصیرت و صبر در پیدایش و تداوم انقلاب اسلامی عناصر کلیدی و راهبردی است و رهبر معظم انقلاب نیز با تاکید از فرهیختگان جامعه به ویژه حوزویان، روحانیون و فضلای جوان این بصیرت را مطالبه می کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا باطنی صبح امروز در جلسه کمیته تخصصی کارگروه حوزه و روحانیت ستاد گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی با اشاره به مصداق عینی آیه شریفه " جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ "در جریان پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: در دوران معاصر پدیده انقلاب اسلامی در چارچوب جغرافیایی ایران محصور نشد و مرزهای جغرافیایی را درنوردید و آثار این شعار را اکنون در کشورهای مختلف مشاهده می کنیم و عامل ماندگاری و هم چنین سماجت و شیطنت دشمنان انقلاب اسلامی نیز به دلیل ترس از این حرکت است.

وی افزود: امیرمومنان(ع) در کلامی می فرماید " ولا یحمل هذا العلم الا اهل البصر و الصبر "، لذا دو عنصر بصیرت و صبر در پیدایش و تداوم انقلاب اسلامی عناصر کلیدی و راهبردی است و رهبر معظم انقلاب نیز با تاکید از فرهیختگان جامعه به ویژه حوزویان، روحانیون و فضلای جوان این بصیرت را مطالبه می کنند.

رئیس مرکز خدمات حوزه علمیه اصفهان با بیان این که راه انتخاب شده نیاز به بصیرت، دشمن شناسی، جاذبه و دافعه دارد گفت: باید جبهه بندی ها و تنوع دشمنی ها شناخته شود و در جنگ ترکیبی غفلت نسبت به زوایای دیگر، آسیب های جبران ناپذیر دارد و هر چه جلوتر می رویم شرایط حساس تر و مسائل مهم تری تحقق پیدا می کند و متناسب با آن باید آماده تر شویم.

وی اضافه کرد: دهه فجر انقلاب اسلامی به تعبیری"یدخلون فی دین الله افواجا" بود و وضع کشور پیش از پیروزی انقلاب اسلامی قابل مقایسه نیست و این نگاه اشتباه است که برخی پیشرفت ها را امری عادی جلوه داده و اظهار می کنند که اگر نظام قبل نیز مستقر بود این اتفاقات می افتاد.

حجت الاسلام و المسلمین باطنی تحول مردم پس از انقلاب و ایستادگی ملت همراه و دلداده به انقلاب اسلامی را از نعمت های خداوند برشمرد و گفت: مردم پس از انقلاب اسلامی متحول شدند و حاضر شدند پای ارزش های دینی بایستند و در این راه از همه توان و هستی خود فداکاری کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: نسلی که امروز وارد حوزه شده اند و آن دوره را ندیده اند گسستی به لحاظ آشنایی نسبت به اتفاقات دوران معاصر دارد و لذا باید این فاصله را کم کرد و با تداوم جلسات پیش بینی شده و معاشرت بزرگان حوزه با فضلای جوان و یادآوری این که در چه نقطه ای بوده ایم و اکنون در چه نقطه ای هستیم باید این فاصله را از بین برد، بنابراین آشنایی بدنه جوان حوزه با وظایف خود و پس از آن سازماندهی و برنامه ریزی ضروری است.

رئیس مرکز خدمات حوزه علمیه اصفهان عنوان کرد: هر چه آثار نظام اسلامی بیشتر مبرهن می شود دشمنی ها تیزتر ، شدیدتر و هجیم تر می شود، هم چنان که این روزها نیز مصادیق فراوان آن را می بینیم.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha